AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Oktober 2012

Skrevet af Michael Larsen @ 26.10.2012 13:44

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Oktober 2012 Nvidia har lanceret endnu et nyt grafikkort, AMD fortsætter med sine prisnedsættelser og vi ser på hvordan de rangeres i forhold til hinanden i denne måneds artikel. Vi ser også tegn på, at AMD ikke har nogle planer om at lancere et officielt Radeon HD 7990 kort.
Detaljerede grafikkortspecifikationer og anmeldelser er fremragende - hvis altså du har tid til at foretage den research der skal til. Men det en gamer har brug for, er at vide hvilket grafikkort der er bedst indenfor et givent budget. Så hvis du ikke har tid til at researche benchmarkene, eller sætter du tvivl ved din egen evne til at vælge det rigtige grafikkort, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kan assistere dig med en simpel liste over de bedste gaming grafikkort til prisen.

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Oktober 2012

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder