AfterDawn: Nyheder

Manglende undskyldning var årsag til Apple fyring

Skrevet af Michael Larsen @ 31.10.2012 14:46

Manglende undskyldning var årsag til Apple fyring Scott Forstall blev i mandags bedt om at forlade sin stilling som leder af Apples mobile software division, efter at have nægtet at sætte sin underskrift på et undskyldningsbrev til de forbrugere, der har været skuffet over det nye kort app, som kom med den nyeste version af iOS. I stedet var det administrerende direktør Tim Cook, der måtte skrive under på den offentlige undskyldning.
Forstall har været hos Apple i 15 år og har været blandt Steve Jobs' protegéer. Men ifølge Wall Street Journal, har han ikke været nem at arbejde sammen med og han var blevet kendt, som en "risk taker". Uden en chef som Jobs, der kunne tøjle og minimere disse risici, med sin sans for perfektion, har han altså bevist, at han var villig til at sende et ufærdigt produkt på markedet og dette har han så med sin afgang måttet tage konsekvensen af.

Vicedirektør Eddy Cue overtager styringen med udvikling på Siri og Maps mens Jony Ive og Bob Mansfield også får et større ansvarsområde.


Kilde: WSJ

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder