AfterDawn: Nyheder

Steve Ballmer: Surface salget har været beskedent

Skrevet af Michael Larsen @ 12.11.2012 18:25

Steve Ballmer: Surface salget har været beskedent Microsofts styrepind Steve Ballmer har i weekenden til den franske avis LeParisien fortalt, at salget af Surface tabletten har været "beskedent".
Da Microsoft begyndte at tage forudbestillinger på den nye Windows RT-baserede Surface tablet i slutningen af oktober, så det ud til at den store efterspørgsel ville udmynte sig i store salgstal. Men udover den indledende interesse, har salgstallene altså vist sig at være mere beskedne.

Microsoft har endnu ikke afsløret nogle konkrete tal på hvor mange enheder der er blevet solgt siden lanceringen, men Steve Ballmers udmelding kunne tyde på, at de ikke har været prangende. I samme interview i den franske avis, fremhæver han samtidig den kommende Intel-baserede udgave af tabletten, som en "unik" tablet, udstyret med en ny Intel processor, som sørger for en højere skærmopløsning.

Hvis den ARM-baserede udgave af Windows ikke formår at slå igennem på markedet, har Microsoft store forhåbninger om Surface Pro, der vil være i stand til at afvikle software, som er lavet til Intels x86 arkitektur og dermed har et langt større bagkatalog af fungerende "apps".Microsoft Surface Pro forventes at blive lanceret i starten af 2013.

Opdatering:
Microsoft har siden taget kontakt til Pocketnow og præciseret, at Steve Ballmers udtalelse hentyder til virksomhedens fremgangsmåde med hensyn til tilgængelighed og distribution og at han altså ikke har ment, at salgstallene har været beskedne. Han mener i stedet at modtagelsen har været fantastisk og at den snart vil være tilgængelig i flere lande og hos flere forhandlere.


Kilde: Pocketnow

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder