AfterDawn: Nyheder

Rygte: iPhone 5S kommer i starten af 2013

Skrevet af Martin Graversen @ 16.11.2012 1:40

Rygte: iPhone 5S kommer i starten af 2013 Apple har næsten lige lanceret iPhone 5 i september, men ifølge de seneste rygter ser de allerede fremad.
Grundet produktionsproblemer med iPhone 5, vil Apple eftersigende fremskynde produktionen af den næste generation iPhone, og lancere iPhone 5S i det første kvartal 2013.

Den kinesiskbaserede Times estimerer en begyndende produktion af 50.000 – 100.000 iPhone 5S-enheder i næste måned, og en fuld produktionskapacitet i løbet af de første måneder i 2013.

Den hastige overgang til næste generation skyldes angiveligt iPhone 5's hyppige produktionsfejl, da alt for mange enheder bliver sendt ud med skrammer i det nye aluminiumscover. Hvis man modtager en iPhone 5 med selv meget små fejl bytter Apple den omgående, men det kan være en frustrerende proces for forbrugere, der allerede har ventet i op til flere uger på deres nye telefon, og ombytningerne kan være utroligt omkostningsfulde for Apple og deres omdømme.

Apple har tidligere udgivet efterfølgeren til et af deres populære produkter, kun et par måneder efter den forrige lancering. Den 2. november offentliggjorde Apple den nye iPad 4, hvilket kun er 7 måneder efter lanceringen af iPad 3.

Læs også: Apple præsenterer den hurtigere og tyndere 4" iPhone 5

Det er yderst tvivlsomt, at Apple vil springe direkte til iPhone 6, men de bliver nok nød til at skifte coverets materiale ud eller behandle det anderledes, så iPhone 5S bliver udseendemæssigt nok ikke identisk med iPhone 5.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder