AfterDawn: Nyheder

Xbox 720 specs og detaljer afsløres i næste udgave af Xbox World

Skrevet af Michael Larsen @ 20.11.2012 18:24

Xbox 720 specs og detaljer afsløres i næste udgave af Xbox World Den næste generations Xbox konsol med kodenavnet Durango vil ifølge Xbox World blive udstyret med en CPU, der består af fire fysiske kerner og som hver er opdelt i fire logiske kerner.
Forlaget Future har meldt ud, at magasinet Xbox World ikke vil udkomme i det nye år og det har fået redaktør Dan Dawkins til at lægge alle kort på bordet, for hvad han har opsnuset af detaljer om den kommende Xbox konsol siden de første rygter begyndte at dukke op.

Magasinet vil dedikere intet mindre end otte sider til detaljerne om Xbox konsollen, som de hverken mener vil komme til at hedde Xbox 720 eller Xbox 8. Navnet kan ende med blot at blive Xbox, hvis man skal tro redaktøren.

Konsollen skulle få 8 GB RAM, et Blu-ray drev og både en ind- og udgang til et TV-signal, hvilket kunne antyde, at Microsoft i så fald vil forsøge at konsolidere Xbox'en som både spillekonsol og et mediecenter. Konsollen skulle også komme med Kinect 2.0, retningsbestemt audio og en innovativ controller. Senere skulle konsollen understøtte AR (Augmented Reality) via en specialbrille.
Kilde: Techspot

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder