AfterDawn: Nyheder

Mange Windows 8-brugere betaler for Startknappen

Skrevet af Martin Graversen @ 21.11.2012 2:41 Brugerkommentarer (1)

Mange Windows 8-brugere betaler for Startknappen Microsoft har fokuseret meget på deres nye Modern UI i Windows 8, men mange pc-brugere er bestemt ikke tilfreds med udeblivelsen af den klassiske startknap. En mindre software-virksomhed har dermed kunne tjene kassen på at sælge virtuelle startknapper.
Virksomheden Stardock, som har specialiseret sig i brugertilpassede Windows-interface-løsninger, står bag det populære software Start8. Programmet koster 30 kroner, og for de penge, får man den almindelige Windows 7-startknap tilbage i Windows 8.

Stardock har udtalt til USA Today, at de allerede har solgt i titusindvis af Start8, og at prøve-udgaven er utrolig populær. Det er lidt komisk, at Microsoft konsekvent har fravalgt den klassiske startknap i Windows 8, så de mange utilfredse Windows 8-brugere, nu skal betale for en tredjepartsløsning. Samsung har i øvrigt meldt ud, at de vil tilbyde en startknap-lignende funktion på deres Windows 8-maskiner.

Læs mere om Start8 og hent en prøve-version på Stardock.com.
Kilde: Recordere.dk

Forrige Næste  

1 brugerkommentar

121.11.2012 11:13

Kan kun tilskrive mig dette. Bruger netop selv denne løsning fra Stardock, og det fungerer bare. Startknappen er bestemt en mangel i Windows 8!

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder