AfterDawn: Nyheder

Microsoft udgiver en fungerende Windows 8 nøgle ved en fejl

Skrevet af Michael Larsen @ 21.11.2012 13:37

Microsoft udgiver en fungerende Windows 8 nøgle ved en fejl Microsoft kan være kommet til at udgive en fungerende aktiveringsnøgle til Windows 8. The Verge har i hvert fald været i stand til at benytte en Media Center opgraderingsnøgle til at aktivere operativsystemet på en ny installation.
Tilbage i august måned dukkede en færdig version af Windows 8 operativsystemet op i piratkredse, som kunne aktiveres for seks måneder af gangen via en uautoriseret KMS server. Et ikke særlig elegant hack, men et der virker. Derfor er det også noget af en gave piratkopisterne har fået direkte fra Microsoft. Men mon ikke det er en fejl, de vil forsøge at rette op på.

Microsoft forærer en Media Center opgradering til Windows 8 Pro brugere frem til 31. januar 2012, men pirater har opdaget, at nøglen også kan bruges til at aktivere en version af Windows 8, som tidligere har været midlertidigt aktiveret via en KMS server. The Verge har bekræftet at proceduren virker og de har forsøgt at få en kommentar fra Microsoft, som endnu ikke har reageret på henvendelsen.
Kilde: The Verge

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder