AfterDawn: Nyheder

Apples redesignede iMacs er tilgængelig på fredag

Skrevet af Martin Graversen @ 27.11.2012 22:26

Apples redesignede iMacs er tilgængelig på fredag Apples iPad mini og den nye 4. generation iPad har været tilgængelig i noget tid, men man har måtte vente i længere tid på nogle af Apples øvrige nylancerede produkter. Ifølge en ny offentliggørelse fra æblefabrikken, bliver deres nye iMacs dog tilgængelige i denne uge.
Den Californiske virksomhed kunne i dag afsløre, at den nye og slankere 21,5" iMac udkommer på fredag, den 30. november. Hvis man er mere interesseret i den større 27"-udgave, må man dog vente til ind i december - Apple har ikke offentliggjort en mere præcis udgivelsesdato.De nye modeller har et slankere design, som går fra at være utrolig tynd, til at bule lidt ud midt på bagsiden af skærmen. Det skaber en form for illusion af, at alt-i-en computerne er væsentligt tyndere end forgængerne.

Vi har tidligere beskrevet de nye iMacs i lanceringsnyheden: "Apple løfter sløret for en tyndere iMac og en ny Mac mini", men hvis du vil se specifikationerne og eventuel forudbestille en model til på fredag, bør du hoppe direkte ind på Apple.dk.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder