AfterDawn: Nyheder

Apple har tjent dobbelt så meget som hele pc-industrien

Skrevet af Martin Graversen @ 28.11.2012 19:24

Apple har tjent dobbelt så meget som hele pc-industrien På trods af en faldende aktiekurs, har Apple over det sidste år tjent mere end dobbelt så meget, som resten af den samlede pc-industri.
Over de sidste fire kvartaler, har Apple kunne sætte $41,7 ~ 242,5 milliarder kroner ind på kontoen. Det er ~40 milliarder kroner mere end Microsoft, Google, Facebook, Amazon, Yahoo og eBay tilsammen har tjent i samme periode. Det er også tidligere blevet afsløret, at iPhonen alene har indbragt en større fortjeneste end alle Microsofts produkter til sammen.

Læs også: Den næste iPhone og iPad forventes at ankomme i midt-2013

Ser man udelukket på pc-industrien, har Apple tjent ~129 milliarder kroner mere end det Intel, IBM, Lenovo, Acer, Asus, HP og Dell til sammen har indtjent. Det er altså under halvt så meget som Apples samlede indtjening.

Selv om Samsung har tidoblet deres fortjeneste over de sidste 12 måneder, har de sammen med Nokia, HTC og RIM ikke tjent mere end 30,7 % af Apples samlede indtjening.

Apple omsatte desuden for 905,6 milliarder kroner i 2012, og da de nu har omkring 701,6 milliarder kroner i banken, er de planetens rigeste virksomhed.


Kilde: Statista

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder