AfterDawn: Nyheder

Artikel: Radeon HD 7990 vs GeForce GTX 690

Skrevet af Michael Larsen @ 30.11.2012 16:21

Artikel: Radeon HD 7990 vs GeForce GTX 690 EVGA sendte for nyligt det GeForce GTX 690 kort vi har haft liggende i månedsvis i vort amerikanske laboratorie, til vore tyske kolleger. De ville nemlig se hvordan det kunne klare sig mod HIS' kommende 7970 X2 og PowerColors Devil13 HD7990, som begge er dual-Tahiti boards, der forsøger at kæmpe om titlen som verdens hurtigste grafikkort.
For et par uger siden fik vor tyske kontor eksklusivt HIS' nye flagskib, 7970 X2 (bemærk at de ikke kalder det Radeon HD 7990). Da vi har PowerColors Devil 13 HD7990 6 GB kort liggende såvel som et GeForce GTX 690 fra EVGA, har vi tænkt os at kåre årets hurtigste grafikkort.

Har det nogen betydning for dig? PowerColors grafikkort svinger lidt i pris. Vi har set det til priser mellem 7.500 kroner til 8.500 kroner, men det er svært at opstøve i både Danmark og Amerika. HIS' grafikkort er endnu ikke blevet sluppet løs i handlen. Det eksemplar vi har fået lov at låne, er blot et af meget få fra en begrænset produktion (det kommer vi ind på sidst i artiklen). EVGA's Nvidia-baserede model er den eneste vi har kunnet finde med en rimelig tilgængelighed og det har vi ligeledes set til priser i omegnen 7.500 til 8.500 kroner. Det er nok for dyrt for de fleste, men de skal have ros for at det i det mindste er tilgængeligt.I artiklen kigger vi på rå performance, strømforbrug, akustik og kårer en samlet vinder. Se om det bliver Nvidia eller AMD der løber med hæderen.

Artikel: Radeon HD 7990 vs GeForce GTX 690: Frem med de store kanoner

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder