AfterDawn: Nyheder

Microsoft sælger fire gange så mange telefoner som i 2011

Skrevet af Martin Graversen @ 30.11.2012 21:20

Microsoft sælger fire gange så mange telefoner som i 2011 Windows Phone 8 har accelereret Microsofts indtag på det eftertragtede smartphonemarked.
Under Microsofts årlige aktionærmøde, udtalte virksomhedens administrerende direktør, Steve Ballmer, at på trods af Windows Phone 8's korte tid på markedet, har det i forhold til 2011 medført en firedobling af Microsofts telefonsalg.

Læs også: Salget af Windows 8 skuffer

Ballmer kom som sædvenligt ikke med nogen specifikke salgstal, men han sagde efterfølgende, at Windows Phone Store nu rummer 120.000 apps. 46 af de generelt mest eftertragtede apps, vil også snart være tilgængelig i Microsofts mobile app-butik.

Microsofts direktør har tidligere erkendt, at Windows Phone stadig kun har en meget lille andel af smartphonemarkedet. Han tror dog på, at Windows 8-salget automatisk vil booste salget af Windows-telefoner.

Hvad angår Windows 8's egen kommercielle succes, bekræftede Microsoft tidligere på ugen, at de indtil videre har solgt mere end 40 millioner eksemplarer af det nye operativsystem.
Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder