AfterDawn: Nyheder

Nvidia GeForce Experience testes nu i en lukket beta

Skrevet af Michael Larsen @ 10.12.2012 15:12

Nvidia GeForce Experience testes nu i en lukket beta

Nvidias kommende grafikindstillingsinitiativ er rykket et skridt nærmere udgivelse. Ifølge resultaterne fra et spørgeskema, som Nvidia sidste år udsendte, spillede mere end 80 procent af alle de deltagende gamere med standard grafikindstillinger. Det var noget der kom bag på grafikkortproducenten i en sådan grad, at de satte sig for at gøre noget ved det.
Nvidia har startet initiativet GeForce Experience, som skal hjælpe gamere verden over med GeForce hardware, at spille med de optimale grafikindstillinger. De har via beregninger i supercomputere regnet sig frem til, hvad den optimale indstilling burde være i en række spil, for en masse forskellige kombinationer af hardware.

Værktøjet vil, når det er klar til lancering, blive frigivet til alle ejere af et GeForce grafikkort. Men lige nu er det en "lille" skare af 10.000 brugere, der får lov at teste softwaren i første omgang. I nuværende stadie understøttes Fermi og Kepler-baserede grafikkort, men vi skal ikke forvente at ældre hardware bliver understøttet i den færdige version.Der er udregnet profiler til 32 spil indtil videre, men når værktøjet bliver sluppet løs, er der planer om at der skal være profiler til flere af de mest populære og GPU-tunge titler.


Kilde: Nvidia

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder