AfterDawn: Nyheder

Rygte: Intel og Nvidia forhandler om opkøb

Skrevet af Michael Larsen @ 15.12.2012 15:32

Rygte: Intel og Nvidia forhandler om opkøb

Et rygte af de mere spektakulære af slagsen er begyndt at dukke op. Angiveligt skulle topledelsen fra de to virksomheder have sat sig ved forhandlingsbordet med tanke på at smæde deres forretninger sammen.
Intel har tidligere afgivet et bud på at opkøbe Nvidia, i kølvandet på AMD's overtagelse af ATI, men Nvidia afslog angiveligt fordi de krævede, at deres topchef skulle være den nye Intel CEO. Men med afgangen af Intels nuværende administrerende direktør Paul Otellini i maj måned 2013, kan det åbne op for nye forhandlinger.

Mange vil nok mene, at det ville være et logisk træk for Intel, som ikke har formået at imponere med sine integrerede grafik-kerner på Sandy Bridge og Ivy Bridge processorerne. Men hvis ikke de to kæmpe virksomheder kan blive enige om omstændighederne for en overtagelse, så kan der selvsagt ikke komme noget ud af det.

Forhandlingerne, såfremt de finder sted, bliver holdt i al hemmelighed, så vi skal ikke forvente at høre noget konkret, før en egentlig aftale er på plads.
Kilde: Bright Side of News

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder