AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: December 2012

Skrevet af Michael Larsen @ 17.12.2012 16:34

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: December 2012 Der blev ikke lanceret nogle nye grafikkort i sidste måned, men priserne har rykket sig en smule. Det har betydet at 1 GB versionen af Radeon HD 7850 ryger ud af listen. Se hvorfor i denne sidste udgave af anbefalinger i år.
Detaljerede grafikkortspecifikationer og anmeldelser er fremragende - hvis altså du har tid til at foretage den research der skal til. Men det en gamer har brug for, er at vide hvilket grafikkort der er bedst indenfor et givent budget. Så hvis du ikke har tid til at researche benchmarkene, eller sætter du tvivl ved din egen evne til at vælge det rigtige grafikkort, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kan assistere dig med en simpel liste over de bedste gaming grafikkort til prisen.

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: December 2012

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder