AfterDawn: Nyheder

Zalman udgiver et GeForce GTX 660 med VF1500 køleren

Skrevet af Michael Larsen @ 18.12.2012 13:46

Zalman udgiver et GeForce GTX 660 med VF1500 køleren Kølespecialisten Zalman har i mange år leveret kvalitetsløsninger til køling af CPU og grafikkort, men de har for nyligt besluttet at favne meget bredere og udvide sortimentet i flere andre kategorier.
Kigger man på producentens hjemmeside, kan man se at de også er leveringsdygtig i kategorierne kabinetter, SSD'er, strømforsyninger, tastaturer og mus, PC monitorer, lyd produkter og altså også grafikkort.

Det nyeste produkt som virksomheden har annonceret, hedder GeForce GTX 660 DS 2GB VF1500. Grafikkortet har et standard referencedesign fra Nvidia, men det er udstyret med producentens egen dual-fan køler med to 92 mm blæsere og fire aluminiums heatpipes. Den store heatsink fylder godt og kan se ud til at kortet optager lidt mere end to udvidelsesslots.

Standardspecifikationen er ikke blevet tweaket, så vi kan forvente clock hastigheder på 980 MHz (1033 MHz med GPU Boost) og 6 GHz på de 2 GB hukommelse.

Indtil videre har Zalman valgt at fokusere på det asiatiske marked, men det kan ikke udelukkes, at vi kan se Zalmans øvrige produkter dukke op i Europa på et senere tidspunkt, når virksomheden har gjort sig nogle flere erfaringer med sine nye produkteventyr.
Kilde: Wccftech

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder