AfterDawn: Nyheder

Nvidia Tegra 4 specifikation leaket

Skrevet af Michael Larsen @ 19.12.2012 17:46

Nvidia Tegra 4 specifikation leaket Nvidia har haft succes med sin serie af mobile Tegra processorer bygget med ARM's CPU kerner. Derfor er det ikke nogen overraskelse, at virksomheden har været godt igang med research & development den fjerde udgave.
I stedet for at proppe flere ARM kerner ned på chippen holder Nvidia fast i sit 4-plus-1 design, som implementerer fire almindelige kerner med en langsommere companion-kerne, der kan tage sig af små opgaver uden at bruge særlig meget strøm. Til gengæld har virksomheden tænkt sig at udvide den grafiske formåen på Tegra 4, ved at tilføje et GeForce modul med 72 grafiske CUDA cores, som også bruges på dedikerede grafikkort, dog i et noget større omfang.

Tegra 4 skulle være i stand til at encode og decode 1440p video, afspilning af video i 4k opløsning og så skulle den få USB 3.0 understøttelse samt understøttelse for HDMI og dual-displays


Den leakede specifikation er dukket op på det kinesiske site Chiphell, som tidligere har været først ude med spændende leaks. Men som det altid er med denne slags leaks, så skal de tages med et gran salt.
Kilde: Chiphell via The Verge

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder