AfterDawn: Nyheder

YouTube opsummerer videotendenserne i 2012

Skrevet af Martin Graversen @ 19.12.2012 3:47

YouTube opsummerer videotendenserne i 2012 Året 2012, og ifølge nogle hele vores eksistens, nærmer sig sin ende. I den anledning, har YouTube opsummeret årets største videotendenser, og samlet mange af personerne bag i en ny kompilationsvideo.
YouTube kalder tilbageblikket for Rewind 2012. Videoen er fyldt med YouTube-kendisser og referencer fra seriøse videoer som "KONY 2012" til de knap så seriøse som "PSY – GANGNAM STYLE".

Hvis man har været så kedelig/fornuftig og ikke rigtig fulgt med på de sociale medier (eller EB.dk), kan man på YouTube Rewind 2012-siden også se eller gense årets mest populære videoer. Det største YouTube-fænomen, ikke bare i 2012 men nogensinde, er uden tvivl PSY's Gangnam Style-musikvideo, som på under seks måneder har tiltrukket mere end 971 millioner hits. Mon ikke det bliver den første video på det sociale videomedie, som runder de magiske 1 milliard hits.

Se kompilationsvideoen YouTube Rewind 2012 her under, og følg nyhedens kilde til oversigten over årets mest populære videoer.


Kilde: YouTube

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder