AfterDawn: Nyheder

Asus mener ikke Intel vil gå væk fra at sælge CPU'er som løsdel

Skrevet af Michael Larsen @ 21.12.2012 14:27

Asus mener ikke Intel vil gå væk fra at sælge CPU'er som løsdel I et interview med Digitimes har Joe Hsie, Asus' leder af bundkort divisionen, kommenteret på rygterne om, at Intel skulle have planer om at droppe LGA soklen på fremtidige processorer og i stedet lave dem med en BGA (Ball Grid Array) kontaktflade. Det vil i så fald resultere i, at man ikke længere vil kunne købe CPU'er som løsdel, da det vil kræve at processoren bliver fastloddet direkte på bundkortet.
Joe Hsieh mener at Intel meget muligt vil gå over til et BGA interface i fremtiden, men det er ikke så galt, som mange entusiaster frygter. Han mener nemlig, at Intel fortsat vil tilbyde sokkel-baserede CPU'er til de der skulle ønske at købe dem. For selvom selvbygger-markedet er skrumpet på det seneste, så er det stadig en så stor indtægtskilde for den amerikanske chip producent, at det ville være som at skyde sig selv i foden, hvis de gør selvbyggerne vrede med sådan et træk.

Læs også: Intel kommenterer på de seneste ugers kontroversielle CPU rygterIntel var for et par uger siden ude og dementere rygterne i forsigtige vendinger. De siger at de ikke har nogle planer om at gå væk fra LGA soklerne i den nærmeste fremtid, men de vil ikke kommentere på de langsigtede planer.


Kilde: Digitimes

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder