AfterDawn: Nyheder

Steams juleudsalg er i gang: Hitman: Absolution til 187,-

Skrevet af Martin Graversen @ 21.12.2012 3:53 Brugerkommentarer (1)

Steams juleudsalg er i gang: Hitman: Absolution til 187,- Valves lille digitale spilbutik, Steam, har traditionstro åbnet dørene for et spektakulært juleudsalg, med skiftende tilbud på flere pc-, Mac- og linux-titler.
Det fantastiske juleudsalg vil forsætte frem til nytårsaften, hvor man kan se frem til daglige-tilbud, såkaldte Flash Sales samt betydelig discount på flere af spildistributørernes kataloger. Derudover, kan du selv være med til at påvirke udvalget af nedsatte spil, da man for hver 12. time kan stemme på en ud af tre titler.

Udvalget af spiltitler på tilbud ændrer sig for hver dag, men hvis du venter på et bestemt spil, kan du tilføje det til din ønskeseddel på Steam, og blive notificeret via Steam Mobile eller email, når det det engang kommer på tilbud. Den mobile Steam-klient er tilgængelig til både iOS og Android.

De første dagstilbud, som er tilgængelig i to dage, er Mirror's Edge til kun ~19 kroner, hele Prince of Persia franchisen (bestående af fem titler) til kun 82 kroner, Borderlands til ~56 kroner, Borderlands 2 til ~186 kroner eller ~140 kroner per person, hvis fire personer går sammen om et firepak-tilbud. Den danskproducerede Hitman franchise er også nedsat med 50–75 %, man kan derfor købe tre af de forrige titler for ~37 kroner og det spritnye Hitman: Absolution for kun 187 kroner.Ud over dagtilbuddene, som man som sagt selv kan påvirke igennem afstemninger, tilbyder Steam også såkaldte her og nu-tilbud (Flash Sales). Det vil sige nedsatte titler, som kun er nedsat i begrænsede tidsperioder. De næste 7 timer frem, kan man for eksempel købe Batman: Arkham City for ~56 kroner og Fable III for ~75 kroner.

Mange af de største spildistributører sælger også hele kollektioner til kraftigt nedsatte priser. Det gælder for Square Enix Eidos, Ubisoft, 2K Games, THQ, Bethesda, Sega, Valve og en samlet Indie Super Mega Pack.

Hop ind på SteamPowered.com og sikre dig en billig julegave til dig selv, dem du holder af eller dem du gerne vil jorde på en virtuel slagmark.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  

1 brugerkommentar

121.12.2012 16:27

Er også på tilbud i PlayStation Store til 199 kr., Men kun i dag. 169 kr., hvis man har PlayStation Plus.

Dette indlæg er blevet redigeret siden det blev afsendt. Sidste redigering blev lavet den 21.12.2012 @ 16:28

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder