AfterDawn: Nyheder

"2012 havde ikke mange fantastiske spiludgivelser" siger Metacritic

Skrevet af Michael Larsen @ 2.1.2013 15:24

"2012 havde ikke mange fantastiske spiludgivelser" siger Metacritic På trods af et år med masser af gode spiludgivelser, såsom Diablo III, Hitman: Absolution, Borderlands 2, Halo 4, Far Cry 3, Assassin's Creed III, Max Payne 3, Dishonored og XCOM: Enemy Unknown, er 2012 blevet et af de fattigste år, hvis man kigger efter anmeldelser med en konkluderende score på 90 procent eller højere.
Metacritic er en tjeneste der indsamler scores på spilanmeldelser fra en lang række spilsites verden over og som præsenterer en samlet score, så man let kan bedømme hvad den kollektive mening om et spil er, blandt spilmedierne. Tjenesten er endda også blevet brugt som kriterie til udbetaling af bonuser for udvikleren Obsidian, der gav den betingelse, at spillet Fallout: New Vegas skulle høste en gennemsnitsscore på mindst 85 procent, før udviklerne på titlen ville få udbetalt deres bonus, men som Joystiq kunne rapportere, var titlen blot ét procentpoint fra at udløse bonusen.

Ifølge Metacritic er 2012 det år med færrest antal gennemsnitscores på 90 procent eller højere, siden tjenesten begyndte at udfærdige sine årsrapporter i 2009. I alt var der 18 spiludgivelser, som var i stand til at høste en score på mindst 90 procent. Det er en tilbagegang fra 23 titler i 2011. Listen kan du se herunder:


Listen toppes af Walking Dead, et spil bestående næsten udelukkende af quick-time events, point-n-click elementer og ikke mindst en fantastisk historie, der leveres på en gribende facon. Men at TellTale Games' spil topper listen med en gennemsnitsscore på hele 95 procent er alligevel en overraskelse for mange. På listen finder man også Mass Effect 3, Borderlands 2, Far Cry 3, XCOM: Enemy Unknown og FIFA 13, som måske ikke kommer bag på nogen.


Kilde: Metacritic

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder