AfterDawn: Nyheder

Artikel: Far Cry 3 performance, benchmarket

Skrevet af Michael Larsen @ 5.1.2013 18:35

Artikel: Far Cry 3 performance, benchmarket Den tredje Far Cry titel er et mere imponerende spil end forgængeren. Men hvor store krav stiller det til din hardware? Vi har benchmarket 15 forskellige grafikkort og otte forskellige CPU'er, så vi kan finde ud af det.
Far Cry serien har en fremtrædende plads i PC spillenes historiebøger. Tilbage i 2004, mens alle var travlt optaget af at savle over John Carmacks kommende Doom 3, som så fantastisk ud på de udgivne screenshots, kom en lille ny udvikler på gaden med sin egen first person shooter, få måneder før id's titel.

Spillet var Far Cry og det var i stand til at imponere de garvede spillere, som var vant til indelukkede level designs. Selvom Doom 3 blev en kæmpemæssig kommerciel succes, var Far Cry en respekteret titel. Det definerede hvad en open-world sandbox shooter burde være. Der er ingen rigtig eller forkert måde at spille det på. Du kunne snige dig frem eller skyde løs.

Artikel: Far Cry 3 performance, benchmarket

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder