AfterDawn: Nyheder

SteelSeries præsenter gaming-tastaturerne Apex og Apex [RAW]

Skrevet af Martin Graversen @ 8.1.2013 2:02

SteelSeries præsenter gaming-tastaturerne Apex og Apex [RAW] SteelSeries, den danskbaserede storproducent af udstyr til gamere, er nu klar med en ny serie af højtydende og LED-oplyste tastaturer til gamere.
Serien består indtil videre af to modeller, Apex og Apex [RAW], og lige som vi kender det fra producentens farverige gaming-mus Sensei og Sensei [RAW], er RAW-udgaven en mere skrabet og simplificeret variation af den førstnævnte model.

Der er tilsyneladende ikke tale om mekaniske taster, hvilket selv SteelSeries ellers har været med til at gøre til et synonym for gaming-tastaturer. Apex-tastaturerne er dog udstyret med særlige makro-taster, et mærkbart mærke på W-tasten, understøttelsen af mange taste tryk på en gang og en ekstra stor ESC- og mellemrumsknap. Enhederne kommer desuden med to forskellige udskiftelige fødder, så man bedre kan tilpasse tastaturenes vinkle, for at opnå en bedre komfort.

SteelSeries Apex kan indstilles til forskellige lysfarver i forskellige zoner. Du kan vælge imellem 16,8 forskellige farver, med otte forskellige belysningsstyrker, i fem forskellige zoner af tastaturet. Hver knap kan desuden programmeres, inklusiv de ekstra 22 makro-taster. Apex er sidst men ikke mindst udstyret med almindelige multimedieknapper.SteelSeries Apex [RAW] har kun et hvidt lys, som dog kan justeres med otte forskellige belysningsstyrker. Alle knapperne kan også programmeres, særligt de 17 ekstra makrotaster, men man må undvære multimedieknapperne.Begge Apex-modeller understøtter selvfølgelig også SteelSeries Engine-software, hvor igennem man kan gemme makro-indstillinger og lignende. Apex og Apex [RAW] udkommer i løbet af årets andet kvartal, og de kommer henholdsvis til at koste 750 og 525 kroner.


Kilde: TechPowerUp

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder