AfterDawn: Nyheder

Lenovo lancerer første Smartphone med Intels Clover Trail+

Skrevet af Martin Graversen @ 11.1.2013 1:50

Lenovo lancerer første Smartphone med Intels Clover Trail+ Intel vil have en bid af Smartphone-kagen, og deres seneste satsning på dette indtag er en dual-core Atom-chip til den såkaldte Clover Trail+ platform.
Lenovo kan nu præsentere verdens første telefon med denne 2 GHz dual-core Z2580-processor, i form af en 5,5"-enhed ved navn K900. Den store touchskærm kører utroligt nok med 1080p, et IPS-panel og beskyttes af Gorilla Glass 2. Med 1920x1080 pixel på 5,5" får man en pixeltæthed på hele 400 ppi (pixel per inch).

Læs også: Intels Clover Trail processor bruges i Windows 8 tablets

Den kører med Android 4.1.2 Jelly Bean, 2 GB RAM og 16 GB intern lagring. Den har desuden et 13 megapixel kamera med en Sonys Exmor BSI-sensor, samt et 2 megapixel fremadrettet kamera. Man må desværre undvære 4G-understøttelse, men den er kompatibel med GSM og 3G UMTS netværk.

Lenovo K900 står til at udkomme i løbet af april i Kina, efterfulgt af Indien, Rusland, Indonesien, Vietnam og Filippinerne. En global lancering skulle gerne kommer kort tid efter. Prisen er desværre endnu ukendt.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder