AfterDawn: Nyheder

Analytiker forudser Apples produktlanceringer i 2013

Skrevet af Martin Graversen @ 17.1.2013 3:07

Analytiker forudser Apples produktlanceringer i 2013 KGI Securities-analytikeren Ming-Chi Kuo, som er kendt for at forudse Apples produktplaner, opridser i en ny rapport hans forventninger til Apples produktlanceringer i 2013.
Ud over en opgradering af Apple Tv, vil alle produktlanceringerne finde sted i eller omkring årets tredje kvartal. Analytikeren forventer en introduktion af iPhone 5S og en redesignet iPhone 5 i juni eller juli.

iPhone 5S bliver ikke overraskende en opdateret iPhone 5, som kommer med en hurtigere A7-chip, en fingeraftrykssensor og et forbedret kamera, med en f2.0-blænde og en ny smart LED-blitz. Andre rygter peger desuden i retningen af et forbedret glas, i form af det nye Gorilla Glass 3, som er 40 % mere robust i mod slag og 50 % mere modstandsdygtig overfor ridser.Selv om en af Apples afdelingsledere har udtalt, at Apple aldrig vil udgive en mere budgetvenlige iPhone, har virksomheden efterfølgende trukket udtalelsen tilbage, da der eftersigende var tale om en misforstået oversættelse. Analytikeren fra KGI, har heller ikke afskrevet lanceringen af en billigere iPhone i 2013. Han forventer, at Apple, med udgangspunkt i iPhone 5, vil udgive en 0,6 mm tykkere telefon, omsluttet i plastik og tilgængelig i seks forskellige farver. Prisen kommer til at ligge på omkring 3.300 kroner.iPad mini kommer desuden med en Retina-skærm, og iPad 5 bliver selvfølgelig lettere, tyndere og så får den måske en iPad mini-lignende ramme.

Apple vil ifølge Ming-Chi Kuo droppe MacBook Pro'er uden Retina-skærm og optimere designet en smule. Priserne vil desuden falde i forhold til de eksisterende Retina-modeller.

MacBook Airs tykkelse gør det ekstra besværligt, at installere en Retina-skærm. Den eneste betydelige opgradering, som Air-entusiaster kan se frem til, er overgangen til Intels Haswell-platform.

Vi skal nok heller ikke forvente meget andet end en Haswell-opgradering i iMac- og Mac mini-familierne, men de fik også et større makeover i 2012. Analytikeren nævner ikke noget om Apples desktop-serie, Mac Pro, selv om virksomhedens administrerende direktør officielt har lovet en omfattende opdatering af serien i 2013.

Apple vil eftersigende droppe fjerde generation iPod touch, som på nuværende tidspunkt sælges side om side med den nye og dyre femte generation. For at dække hullet i sortimentet, vil Apple i stedet udgive en billigere udgave af den aktuelle iPod touch, som kommer med 8 GB lagringsplads og intet bagudrettet kamera.

Der har været meget snak om en reel tv-lancering fra Apple, men Ming-Chi Kuo tror ikke det sker før 2014, da det er et nyt marked for Apple, men konkurrencen er allerede meget hård.


Kilde: MacRumors

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder