AfterDawn: Nyheder

Tapet med metalpartikler beskytter dit trådløse netværk

Skrevet af Martin Graversen @ 17.1.2013 3:45

Tapet med metalpartikler beskytter dit trådløse netværk

Nyudviklet tapet fra Frankrig kan ifølge opfinderne blokere 99 % af alle udefrakommende trådløse signaler.
Tapetet, som endnu ikke er gået i produktion, kan hjælpe med at holde fremmede ude af dit trådløse hjemmenetværk, men metalpartiklerne og sølvblækket i tapetet kan også reflektere og dermed forstærke signalet for dig og dine gæster.

Det såkaldte "metalpaper" udelukker kun trådløse netværksbølger, mens radio og mobiltelefonsignaler nemt kan slippe igennem. Man kan dog frygte, at det til en hvis grad vil forringe ens telefonsignal. Tapetet er da heller ikke en fejlfriløsning, da trådløse signaler stadig kan slippe igennem ens vinduer og hoveddør, samt gulv og loft i lejligheder.

Du tænker måske: "Har franskmændene ikke hørt om en kodeordsbeskyttede kryptering?", men selv om man har et avanceret kodeord og en høj kryptering, vil udefrakommende mobile enheder stadig stå for en hvis belastning. Ens naboers bærbarer, ultrabooks, tablets, smartphones osv. søger meget ofte efter tilgængelige netværker, og selv om de ikke kan logge på dit netværk, kan de stadig stresse din trådløse router. Det kan også nemt give problemer, hvis flere lokale routere kører på den samme kanal.
Kilde: CNN

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder