AfterDawn: Nyheder

Lenovo offentliggører robust Chromebook til skoler

Skrevet af Martin Graversen @ 18.1.2013 4:50

Lenovo offentliggører robust Chromebook til skoler Samsung og Asus dominerer Chromebook-markedet, men med fokus på uddannelsesinstitutioner, vil Lenovo nu også have en fod indenfor.
Chromebook kan bedst beskrives som en netbook i skyen. Det er en utrolig budgetvenlig bærbar, som kører med Googles Chrome OS, hvor det meste foregår i skyen. Denne form for outsourcing af både lagring og til dels arbejdskraft, resulterer i, at Chromebooks ikke har brug for et større lagringsdrev eller en hurtig processor.

Dette nye marked er oplagt til folkeskoler, da priserne på enhederne er helt i bund, men de er designet til at surfe på nettet, skrive opgaver og køre simple programmer og spil.

Lenovos første Chromebook hedder ThinkPad X131e og med dens robuste ydre og gennemtestede kvalitet, er den som sagt målrettet til skolebrug.Vi ved ikke så meget om ThinkPad X131e, ud over at den har en 11,6" LED-skærm med en opløsning på 1366x768 og en antirefleksionsoverflade. Den er desuden udstyret med en Intel-processor og tre USB-porte.ThinkPad X131e udkommer den 26. februar, men den bliver kun tilgængelig for uddannelsesinstitutioner. Det kan dog tænkes, at Lenovo med tiden vil udgive den til privatbrugere.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder