AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Januar 2013

Skrevet af Michael Larsen @ 27.1.2013 15:17

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Januar 2013

Byd Radeon HD 7870 LE velkommen; et lovende kort med et misvisende navn og en lovende pris. Der er ikke sket de store prisforskydelser siden sidste måned, men der har været nogle enkelte prisfald som kan få indflydelse i en købsbeslutning.
Detaljerede grafikkortspecifikationer og anmeldelser er fremragende - hvis altså du har tid til at foretage den research der skal til. Men det en gamer har brug for, er at vide hvilket grafikkort der er bedst indenfor et givent budget. Så hvis du ikke har tid til at researche benchmarkene, eller sætter du tvivl ved din egen evne til at vælge det rigtige grafikkort, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kan assistere dig med en simpel liste over de bedste gaming grafikkort til prisen.

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Januar 2013

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder