AfterDawn: Nyheder

Artikel: Oculus Rift: Ændrer virtual reality-landskabet til CES 2013

Skrevet af Martin Graversen @ 28.1.2013 2:20

Artikel: Oculus Rift: Ændrer virtual reality-landskabet til CES 2013 Den måde vi oplever pc-spil på har aldrig rigtig ændret sig. Jo, hardwaren er hurtigere, nye genrer er tilgængelige og skærmene vi ser på er større, tyndere og nogle er endda i stand til at gengive et stereoskopisk 3D-billede. Uanset din favorittitel, så sidder du foran en skærm og spiller den.
Vi er mange, som forgæves har set frem til virtual reality-teknologiens kommercielle gennembrud, og det er netop målet for den nyetablerede virksomhed Oculus. Vores amerikanske medskribenter fik lov til, at prøve det såkaldte Oculus Rift-headset, bag lukkede døre til CES 2013, og det er der kommet en mindre artikel ud af, som vi har oversat.

Vi kan afsløre så meget, at Oculus Rift efter alt at dømme, er begyndelsen på en revolution indenfor gaming, som kan sammenlignes med introduktionen af 3D-accelereret grafik (3D-grafikkort).


Artikel: Oculus Rift: Ændrer virtual reality-landskabet til CES 2013

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder