AfterDawn: Nyheder

HBO gør klar til lancering med gebyr for bindingsfrit abonnement

Skrevet af Martin Graversen @ 29.1.2013 2:16

HBO gør klar til lancering med gebyr for bindingsfrit abonnement

Dørene til HBO Nordic åbnes officielt i februar, med mulighed for at betale sig fri for bindingsperioden, og så forlænger de gratisperioden.
For 14 dage siden, tog vi et nærmere kig på HBO's skandinaviske streamingtjeneste. På trods af et indbydende og transparent udbud af kvalitetsserier, bør de rette op på en del tekniske mangler og børnefejl, før vi kan anbefale at kaste penge efter dem. HBO er tydeligvis godt klar over problematikken, da de netop har udvidet gratisperioden med en måned, så dem, der var hurtigst ude, først skal betale efter den 28. februar.

Læs også: HBO Nordic anmeldelse

Ifølge Pressemeddelelsen fra HBO, går streamingtjenesten også en spændende måned i møde. De har først og fremmest lyttet til brugernes kritik af bindingsperioden på seks måneder, for mens et almindeligt abonnement koster 79 kroner i måneden, kan man nu i stedet betale 129 kroner i måneden og slippe for håndjernene. Det står lidt i hård kontrast til mange af de øvrige streamingtjenester, hvor den første måned er gratis. Det er på den anden side, bedre at prøve tjenesten for 129 kroner, frem for at binde sig og investere sammenlagt 474 kroner.

I februar kan vi også se frem til AirPlay-understøttelse og HD-kvalitet til flere enheder. Et app til Xbox 360 er også lige på trapperne, mens PS3-ejere sandsynligvis må vente lidt længere, og Apple TV-understøttelse er officielt ikke på vej endnu.

Læs også: Sidste chance for gratis HBO til Samsung-ejere

Vi kan også meddele, at nye afsnit af de lovpriste serier Girls og Enlightened, er tilgængelig et par timer efter deres amerikanske premierer. Det samme gælder for den nye actionspækkede serie Banshee, som er skabt af Alan Ball – Manden bag True Blood, Six Feet Under og filmen American Beauty.


Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder