AfterDawn: Nyheder

De fleste PC gamere har et Nvidia grafikkort ifølge Steam

Skrevet af Michael Larsen @ 4.2.2013 9:13

De fleste PC gamere har et Nvidia grafikkort ifølge Steam Det kommer ikke som den store overraskelse, at de fleste gamere har udstyret sin gaming PC med en Intel CPU, men det bekræfter Steams hardware survey for januar måned, som kan fortælle hvad en typisk gaming PC komponentmæssigt består af lige nu.
Gabe Newell har for nyligt meddelt, at Steam er den fjerde største forbruger af båndbredde på internettet og det betyder at distributionsklienten er den mest populære spilplatform på PC, uden sammenligning. Har du selv Steam klienten installeret har du sikkert stødt på Steams hardwareundersøgelse. Denne indsamler nemlig data direkte fra brugerne for at give et øjebliksbillede af hvad en gaming PC typisk består af.

Når det kommer til processorer, så dominerer Intel med en andel på hele 73% mod AMD's 27% mens der ligeledes blandt GPU'er er en klar dominans, dog ligger AMD her igen på andenpladsen med 34% mens der sidder Nvidia grafikkort i 52% af de adspurgtes maskiner. Intels integrerede HD graphics står for 13%.

Derudover er det mest almindeligt at have en dual-core processor med en clock frekvens på mellem 2.3 og 2.69 GHz, 4 GB RAM, 1 GB video RAM og en harddisk med en kapacitet på et sted mellem 250 og 499 GB. Det mest populære operativsystem er Windows 7 64-bit og den mest anvendte skærmopløsning med en enkelt skærm er 1920 x 1080, mens den med mere end én skærm er 3840 x 1080.

Du kan finde resultaterne af januar måneds undersøgelse her: http://store.steampowered.com/hwsurvey/


Kilde: Steam

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder