AfterDawn: Nyheder

HP lancerer deres første Chromebook

Skrevet af Martin Graversen @ 6.2.2013 11:00

HP lancerer deres første Chromebook HP er klar med deres første Chrome OS-baserede bærbar, HP Pavilion 14 Chromebook. Selv om prisen er helt i bund, er der med en 14"-skærm tale om den hidtil største Chromebook.
Chromebook er det nye indenfor budgetvenlige bærbarer. Computerne kører med Googles skybaserede operativsystem Chrome OS, hvor alt man arbejder på forbliver i skyen. Chromebooks har ikke mere lagringsplads end en gennemsnitligt smartphone, men man skal heller ikke bruge pladsen til andet end operativsystemet og internetbaserede apps.

Prisen på HP Pavilion 14 Chromebook starter ved cirka 2.500 kroner (med moms og afgifter). Til den pris får man en Chromebook med en 14" 1366x768-skærm, 1,1 GHz Celeron 847-processor, Intel HD-grafikchip og 2 GB DDR3 RAM, med mulighed for at opgradere til 4 GB.

Den er også udstyret med en 16 GB SSD, en Ethernet-port og et 4-cells li-ion-batteri, som eftersigende kan holde den i gang i op til 4 timer og 15 minutter. Den understøtter selvfølgelig også de trådløse standarder 802.11a/b/g/n og Bluetooth.

Læs også: Lenovo offentliggører robust Chromebook til skoler

Den budgetvenlige maskine har desuden tre USB 2.0-porte, en HDMI-udgang, en SD-kortlæser, ind/udgange til headset, et fuldt tastatur, Altec Lansing-højtalere og et HD-webcam med indbygget mikrofon.Med i prisen får man 100 GB fri lagringsplads på Google Drive i to år, hvilket efterfølgende koster 35 kroner i måneden, men en mindre og billigere løsning er også tilgængelig. Vi ved endnu ikke hvornår HP Pavilion 14 Chromebook kommer til Danmark.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder