AfterDawn: Nyheder

Intel spår en langsommere overgang til Haswell

Skrevet af Michael Larsen @ 7.2.2013 15:29

Intel spår en langsommere overgang til Haswell Intels 22 nm Haswell processorer vil have en sløvere gennembrudskraft på markedet i forhold til Ivy Bridge modellerne.
Intel introducerede i april og maj måned sidste år sine første Ivy Bridge processorer og det var med en forventning om, at de nye CPU'ers udbredelse ville nå en procentdel på 30 procent af produktionen af nye Intel-baserede computere i anden halvdel af 2012. I år ser det ud til at den næste generation af processorer fra Intel bliver lanceret lidt senere på kalenderåret i forhold til sidste år, nemlig i juni måned og det kan, kombineret med et generelt lavere salg af nye computere, resultere i at produktionen af Haswell-baserede computere kun vil udgøre 20 procent.

Årsagen til de nedjusterede forventninger kan, udover den lidt senere introduktion, måske findes i introduktionen af en ny LGA 1150 CPU sokkel samt at lanceringen sandsynligvis ikke vil kulminere med en lancering af en ny generation af grafikkort fra Nvidia og AMD. Potentielle kunder vil derfor ikke være lige så tilbøjelig til at udskifte deres systemer.
Kilde: Fudzilla

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder