AfterDawn: Nyheder

GeForce GTX Titan med 6 GB RAM dukkede op på Proshop

Skrevet af Martin Graversen @ 8.2.2013 23:06

GeForce GTX Titan med 6 GB RAM dukkede op på Proshop Den danske netbutik Proshop trækker overskrifter verden over, da de for en kort stund havde slået det kommende monsterkort fra Nvidia, GeForce GTX Titan, op til forudbestilling.
Der kan selvfølgelig være tale om estimerede produktdetaljer fra Proshop, men da de hurtigt tog grafikkortet ned igen, er det måske tale om den ægte vare.

Grafikkortet hed helt præcist "ASUS GeForce GTX Titan – 6 GB GDDR5", det kostede 7.276 kroner og det forventes at komme på lager den 18. februar. Tidligere rygter pegede ellers i retningen af et nummereret navn, i form af GTX Titan 780, men der er tilsyneladende tale om et helt unikt grafikkortnavn. GTX Titan forventes at performance cirka lige så godt, eller måske endda bedre, end det eksisterende dobbelt-GPU flagskib, GTX 690.Specifikationerne bekræfter også 6 GB GDDR5-RAM, PCIe x16 3.0-understøttelse og en maksimal opløsning på 2560 x 1650 pixels, men så længe den kommer med dual-Thunderbolt, kan en softwareopdatering åbne op for 4K-opløsninger.

Ifølge Eksisterende rygter, bliver kortet tilgængeligt imellem den 24. og 26. februar, men den kan være Nvidia officielt præsenterer GTX Titan den 18. februar.


Kilde: WCCFTech

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder