AfterDawn: Nyheder

Australsk forhandler lister GeForce GTX Titan

Skrevet af Michael Larsen @ 12.2.2013 12:49

Australsk forhandler lister GeForce GTX Titan Velbevaret kan man næppe kalde Nvidias mest offentlige hemmelighed lige nu. Med alle de læk og ups'ere der har været den seneste tid, kan der efterhånden ikke være ret meget tvivl om, at Nvidia gør klar til at lancere et nyt grafikkort meget snart.
I sidste uge var det den danske netbutik Proshop der kom til at liste GeForce Titan for en stund, til en pris lige under 7.300 kroner, men de er ikke alene om at have kommet til at liste produktet offentligt. Den australske forhandler Austin Computers er nemlig også kommet til at smide produktet op på deres netbutik. De er derudover også kommet til at afsløre de tekniske specifikationer på kortet, selvom vi vil være lidt tilbageholdende med at tage dem for gode varer, inden Nvidia udgiver de officelle specs.

Læs også: GeForce GTX Titan med 6 GB RAM dukkede op på Proshop

Ifølge den australske forhandler, vil GTX Titan kortet blive udstyret med en GK110 GPU med 2688 Cuda cores, 224 TMU'er, 48 ROP'er og 6 GB GDDR5 RAM. GPU'ens base clock hastighed vil svare til det samme som på dual-GPU kortet GTX 690, nemlig 915 MHz (1019 MHz boost clock).

Det bliver spændende at se hvor kortet kommer til at ligge i forhold til de øvrige topmodeller fra både Nvidia og AMD, når NDA'en løftes og anmeldelser begynder at dukke op på nettet.


Kilde: Videocardz.com

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder