AfterDawn: Nyheder

Artikel: Vi tester den første Tahiti LE-baserede HD7870

Skrevet af Martin Graversen @ 18.2.2013 20:56

Artikel: Vi tester den første Tahiti LE-baserede HD7870 Vi ser i dag på et kort imellem to verdener. Modelnummeret antyder en relation til AMD's Pitcairn-baserede Radeon HD 7800-serie, men kortet er bygget på AMD's nyere Tahiti-GPU fra HD 7900-familien.
PowerColor er med lanceringen af deres HD7870 PCS+ Myst Edition, de første på markedet med dette lidt sære medlem af 7800-serien. På papir ser kortet meget lovende ud, i sær hvis prisen på 1.800 kroner holder stik, når det engang udkommer på det danske marked.

Spørgsmålet er, om det Tahiti LE-baserede HD7870-kort opfører sig som sine navnefælles, eller som den kraftfulde motor den har under hjelmen? Læs videre i artiklen og få svar på spørgsmålet.


Artikel: Tahiti LE testet: PowerColors HD7870 PCS+ Myst Edition

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder