AfterDawn: Nyheder

Microsoft afslører afviklingsplanen for Messenger

Skrevet af Martin Graversen @ 19.2.2013 2:53

Microsoft afslører afviklingsplanen for Messenger Microsoft offentliggjorde i fredags, at den såkaldte opgradering fra Messenger til Skype begynder den 8. april 2013.
Den oprindelige tidsramme lød ellers på en komplet brugermigrering fra Messenger til Skype, som forventes færdigt den 15. marts 2013, men nu har virksomheden udsat "opgraderingen" til april.

Det trofaste IM (Instant Messaging)-program Messenger, så dagens lys i 1999 og var i sin storhedstid utroligt populært. Microsoft opkøbte det danskudviklede Skype fra eBay i maj 2011 for knap 50 milliarder kroner.

Funktionerne i de to programmer er i bund og grund identiske, men Skype er sandsynligvis noget mere udbredt i dag, hvilket blandt andet skyldes dens velfungerende videokommunikation. Microsoft så dog ingen grund til at have to konkurrerende produkter på markedet, hvilket resulterede i Messengers dødsdom.

Messenger-brugere kan allerede logge ind i Skype, og se deres Messenger-, Skype- og Facebook-venner på samme liste. Den uundgåelige tvangsmigrering af Messenger-brugere til Skype vil samlet set tage et par uger. De starter med den engelsksprogede klient den 8. april og slutter med den brasilianskportugisiske klient den 30. april (eller senere).


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder