AfterDawn: Nyheder

Google lancerer en 10.000 kroners-Chromebook med touchskærm

Skrevet af Martin Graversen @ 24.2.2013 0:51

Google lancerer en 10.000 kroners-Chromebook med touchskærm

Google har netop introduceret en high-end Chromebook med touchskærm til $1.300 ~ 10.000 kroner, hvilket bryder med Chrome OS-baserede enheders tradition for at være budgetvenlige.
Tidligere rygter, der først blev afvist, viser sig nu at være sande. Den nye bærbar fra Google hedder Chromebook Pixel, og med en 12,85" 2560x1700-touchskærm, er der med 239 PPI tale om den højeste pixeltæthed på en bærbar, nogensinde.

Læs også: HP lancerer deres første Chromebook

Den er udstyret med en dual-core 1,8 GHz Core i5-processor, Intel HD Graphics 4000-grafikkort, 4 GB DDR3 RAM, en 32 GB SSD og 1 TB gratis fri skylagring (i tre år). Den kommer desuden med to USB 2.0-porte, HD-webcam, klikbar trackpad af glas, oplyst tastatur, dual-band WiFi, Bluetooth 3.0 og valgfrit 4G-LTE-understøttelse.

Som en sjov lille Konami-inspireret easter egg, kan man få lyset på bagsiden af skærmen til at blinke, hvis man taster følgende: op-op-ned-ned-venstre-højre-venstre-højre-B-A.

Google har sandsynligvis ingen store forventninger til salget af Chromebook Pixel, da der er tale om et utroligt dyrt produkt, som kun kan bruges med en internetforbindelse. Det lader mere til at målet med bærbaren er, at inspirere og føre vejen for udviklere og producenter, da både touchskærmen og den høje byggekvalitet i sig selv er nyheder for Chromebook-markedet. Det kan sandsynligvis trække nogle nye udviklere og apps til den halvtomme app-butik.
Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder