AfterDawn: Nyheder

MSI's G-serie bundkort har Killler-netkort og 1000 Hz-USB

Skrevet af Martin Graversen @ 24.2.2013 0:00

MSI's G-serie bundkort har Killler-netkort og 1000 Hz-USB

MSI har haft stor succes med deres gaming-orienterede G-serie af bærbarer, og nu udvider de snart serien med optimerede gaming-bundkort.
Vi ved kun en smule om den nye bundkortserie fra MSI, men der er tydeligvis tale om en direkte konkurrent til ASUS' Republic of Gamers, Gigabytes G1.Killer og ASRocks Fatal1ty-serier. G-serien vil følge et sort og rødt-farveskema, og så kan vi selvfølgelig forvente en række spil-optimerede features.

Læs også: Killer Technology lancerer to nye netkort til gaming

Bigfoot Networks, som blev opkøbt af Qualcomm Atheros i 2011, står for bundkortets lynhurtige Killer E2200-netkort. Det er i høj grad optimeret til at reducere latenstiden i online-spil.

G-serien er desuden udstyret med MSI's Gaming Device Port. Det vil sige, at udvalgte USB-porte kan indstilles til 500 eller 1000 Hz, hvilket reducerer responstiden for USB-mus og -tastaturer fra 8 ms til 1 ms. Man kan teknisk set indstille alle eksisterende USB 2.0-porte til samme frekvenser, men det kræver ofte brugen af kompliceret tweaking-software i Windows.

MSI's G-serie bundkort forventes at udkommer seneste til Cebit (marts 2013), og serien vil i første omgang bestå af LGA1155-modeller i forskellige prisklasser.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder