AfterDawn: Nyheder

Rygte: Microsoft afslører den næste Xbox-generation i april

Skrevet af Martin Graversen @ 24.2.2013 4:05

Rygte: Microsoft afslører den næste Xbox-generation i april Microsoft går måske i Sonys fodspor, og giver en smagsprøve på den næste Xbox-generation (Infinty/720) i april.
For ikke at blive overgået af Sony, har Microsoft eftersigende planer om at arrangere deres egen event i april, hvor de delvist vil afsløre den næste Xbox. Lige som deres nærmeste konkurrent, vil Microsoft sandsynligvis ikke vise selve konsollen eller detaljerede specifikationer, for at opretholde en del af mystikken frem til E3, hvor de vil præsentere hele arsenalet.

Nyheden om en før-E3 2013 Xbox-afsløring stammer fra flere kilder. Microsofts partner Ustechs, som de tidligere har arbejdet sammen med til medieevents inklusiv deres pressekonference til E3 2012, har registreret domænet XboxEvent.com. Det kan selvfølgelig referere til hvad som helst, men taget i betragtning af, at de har registeret det så kort tid efter afsløringen af PlayStation 4, kunne tyde på at Microsoft føler sig presset.

Ifølge en anonym ansvarlig fra Sony, har deres netop overståede PS4-præsentation i New York været noget af en overraskelse for Microsoft. Microsoft har for tiden trodsalt brugt meget tid på overgangen til Windows 8 og kampen for overlevelse på smartphone-markedet.Microsoft har dog investeret en masse tid og penge i et større medieevent til E3 i år, og de frygter måske at Sony tager for meget opmærksomhed op til dette arrangement, som løber af stablen fra den 11. juni.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder