AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Februar 2013

Skrevet af Michael Larsen @ 27.2.2013 9:25

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Februar 2013

I løbet af måneden har vi set et par Tahiti-baserede Radeon HD 7870 LE kort dukke op og de har formået at snige sig ind blandt vore anbefalinger. Derudover har vi fået informationer om det nyligt annoncerede GeForce GTX Titan.
Detaljerede grafikkortspecifikationer og anmeldelser er fremragende - hvis altså du har tid til at foretage den research der skal til. Men det en gamer har brug for, er at vide hvilket grafikkort der er bedst indenfor et givent budget. Så hvis du ikke har tid til at researche benchmarkene, eller sætter du tvivl ved din egen evne til at vælge det rigtige grafikkort, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kan assistere dig med en simpel liste over de bedste gaming grafikkort til prisen.

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Februar 2013

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder