AfterDawn: Nyheder

De bedste smartphones og tablets er kåret til MWC

Skrevet af Martin Graversen @ 28.2.2013 3:19

De bedste smartphones og tablets er kåret til MWC De bedste mobile enheder og apps blev traditionstro kåret til dette års Mobile World Congress i Barcelona.
Kåringerne afgøres af et større dommerpanel bestående af mobilindustriens egne folk, inklusiv analytikere, journalister og andre eksperter på området. Priserne kan dermed sammenlignes med filmverdenens Oscarshow, da forbrugerne ikke har noget at skulle have sagt.

Samsung løber endnu engang med den præstigefyldte pris for "den bedste smartphone". Den vindende telefon er ikke overraskende Samsung Galaxy S3, som blev kåret med denne begrundelse fra dommerne: "Med evnen til at levere på mange forskellige markeder, en beviselig global udbredelse og førende funktioner som Pop-Up Play video, Smart Stay screen og NFC er det her succeshistorien om Android,".

Året før vandt den forrige topmodel fra Galaxy-familien, S2, og året før det vandt Apples iPhone 4 prisen.

Læs også: Samsung bekræfter Galaxy S IV afsløring den 14. marts

Nokia Asha 305 vandt desuden prisen for at være "den bedste feature telefon eller budgetorienterede telefon". Det er en budgetvenlig model, som blandt andet blev rost for sin brugeroplevelse med sin touchskærm og dual-SIM-understøttelse.Apple måtte også se sig slået af Asus, da Nexus 7 i år kåret til den bedste tablet, en pris som iPad 2 vandt i 2012. Dommerne sagde i forbindelse med kåringen: "Denne tablet har bragt troværdighed ind i syv-tommer-kategorien og har bragt den ud på massemarkedet med den perfekte kombination af ydeevne og mobilitet. En fantastisk all-rounder."Facebook vandt i øvrigt prisen for det bedste app til forbrugere. Hverken Apples- eller Windows Phones-produkter vandt nogen priser, men Apple forbedrer heller ikke deres chancer ved at blive helt væk fra messen.Se resten af prisvinderne fra MWC 2013 på GlobalMovileAwards.com.


Kilde: Comon

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder