AfterDawn: Nyheder

Se Hogwarts bygget op af 400.000 LEGO-klodser

Skrevet af Martin Graversen @ 28.2.2013 23:12

Se Hogwarts bygget op af 400.000 LEGO-klodser LEGO-entusiasten Alice Finch, har brugt mere end et år på at bygge troldmandsskolen fra Harry Potter-universet, Hogwarts, af omkring 400.000 LEGO-klodser.
Det enorme slot er formet som et L, hvor hver længde er fire meter lang. Det tog Alice Finch sammenlagt 18 måneder, at bygge den enorme LEGO-skulptur, hvor af hun arbejdede koncentreret på projektet i 12 måneder.

Læs også: LEGO er snart klar med et komplet Minecraft-sæt

Projektet stod allerede færdigt i oktober 2012, hvor hun fremviste det til den årlige Brickcon konference i Seattle. Her vandt hun i øvrigt Peoples Choice og Best in Show-priserne. Alice har dog først fornyligt fået lagt professionelle billeder op af slottet på flickr.

Læs også: LEGO præsenterer Mindstorms EV3 med iOS-understøttelseDer findes ingen helstøbte plantegninger over Hogwarts, og da det fiktive slot kan varier i bøgerne og filmene, har Alive måtte tage nogle kreative beslutninger: "ofte passede bøger og film ikke sammen, så jeg måtte vælge hvad der passede bedst. For eksempel er Gryffindors sovesal i bøgerne oven på hospitalafdelingen i et firkantet tårn, men det tårn er langt vigtigere placeret rent visuelt i filmene, så jeg fulgte filmene" - Alice Finch.

Se flere billeder på hendes flickr-profil.


Kilde: TV2 Beep

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder