AfterDawn: Nyheder

Priskrig er brudt ud blandt mobiludbyderne

Skrevet af Michael Larsen @ 1.3.2013 14:14

Priskrig er brudt ud blandt mobiludbyderne Teleselskabet 3 har sat gang i en ny priskrig med introduktionen af mobilabonnementer med fri tale og fri SMS til en fast pris og nu følger Telia trop. Minuttakster, begrænset taletid og det at blive bonger pr. afsendt SMS kan være slut.
Telia er gået i luften med deres nye abonnementer, hvor du fra 179 kroner om måneden kan få fri tale, fri SMS/MMS og hvor det er din datapakke der dikterer hvor meget du skal slippe for abonnementet. Den største pakke koster 399 kroner og her får man udover fri tale, SMS og MMS også hele 100 GB data.

Da 3 lancerede deres nye abonnementsstruktur for nogle dage siden blev det med fri tale og fri SMS/MMS på alle pakker med priser fra 159 til 299 kroner.

Dermed kunne man forvente at både TDC og Telenor følger trop, men mens Telenor har valgt at være afventende, har TDC meldt klart ud, at man ikke har tænkt sig at medvirke i priskrigen.

"TDC har fortsat ikke tænkt sig at medvirke til en priskrig på mobilområdet, som vi tidligere har udmeldt. Priskrigen har bragt det danske niveau for mobiltelefoni meget langt ned - tal fra det norske Post- og Teletilsyn viser, at Danmark ligger cirka 45 procent under OECD gennemsnittet for mobilpriser," fortæller TDC til Mobilsiden.dk.
Kilde: Mobilsiden [1] [2] [3]

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder