AfterDawn: Nyheder

Windows 8 tager langsomt flere markedsandele viser nye tal

Skrevet af Michael Larsen @ 4.3.2013 9:27 Brugerkommentarer (2)

Windows 8 tager langsomt flere markedsandele viser nye tal Windows 7 er stadig det mest populære operativsystem med en markedsandel på 44.55 procent og det gamle Windows XP er stadig stærkt repræsenteret på markedet med en markedsandel på 38.99 procent i februar måned.
Windows XP's markedsandel ligger stadig højt på trods af dets alder og det er hovedsageligt takket være virksomheder, som har været tøvende med at opgradere sine licenser. Siden april måned 2012 er markedsandelen dog faldet med 5.5 procentpoint. Fra april måned 2014 bliver virksomhederne tvunget til at opgradere, hvis de fortsat ønsker at undgå malwareinficeringer. Her stopper Microsoft nemlig med at understøtte Windows XP SP3 og Office 2003.

"After April 8, 2014, there will be no new security updates, non-security hotfixes, free or paid assisted support options or online technical content updates," har Microsoft meldt ud. "Running Windows XP SP3 and Office 2003 in your environment after their end of support date may expose your company to potential risks."

Men hvad med Microsofts nyeste operativsystem Windows 8? Det har haft en sløv start, men tallene er langsomt stigende. I november måned udgjorde Windows 8 installationerne en markedsandel op 1.09 procent, men dette tal er nu steget til 2.67 procent i februar måned.
Kilde: NetMarketshare

Forrige Næste  

2 brugerkommentarer

15.3.2013 09:57

Ja, det er vel klart når det kommer med mange nye maskiner?

Personligt synes jeg ikke om Windows 8. Kunne ikke drømme om at installere det på min stationære PC ihvertfald. Har det på en bærbar, men er ikke imponeret..

Dette indlæg er blevet redigeret siden det blev afsendt. Sidste redigering blev lavet den 5.3.2013 @ 9:58

26.3.2013 08:13

Originally posted by lasn:
Ja, det er vel klart når det kommer med mange nye maskiner?

Personligt synes jeg ikke om Windows 8. Kunne ikke drømme om at installere det på min stationære PC ihvertfald. Har det på en bærbar, men er ikke imponeret..
Nææ de skulle have fortsat med Win XPs interface - alle dens mulighed for personlig justeringer, hvor heller ikke Win7 kan være med og så tilføjet flere funktioner og bedre sikkerhed - men det er jo selvfølgelig en utopi

Thomas Buch

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder