AfterDawn: Nyheder

Se et billede af Samsungs Galaxy S IV mobil

Skrevet af Michael Larsen @ 5.3.2013 9:01

Se et billede af Samsungs Galaxy S IV mobil Samsung løfter først sløret for den næste flagskibstelefon om lidt over en uge. Alligevel er der angiveligt sluppet et billede ud af et en sammenligningsrendering, som afbilder Galaxy S IV opstillet sammen med de tre forgængere.
Billedet viser en smartphone med en større skærm, mindre runde hjørner og en ultra tynd kant. På grund af udsigten til problemer med et højt antal leveringer af Super AMOLED skærme fra fabrikkerne, har det været rygtet, at Samsung ville vælge en anden displayteknologi til S IV. Men som man kan se på det ene slide, skulle den få en full HD 1080p Super AMOLED skærm.


Samsung har også sluppet en teaser trailer løs som optakt til deres Unpacked event, der bliver skudt i gang torsdag den 14. marts. Virksomheden ruller det helt store PR arsenal ud, så man kan følge eventen fra Times Square i New York, hvis man skulle opholde sig i området. Nu er Samsung ikke kendt for at være komplet blottet for humoristisk sans, så når en ældre herre i videoen erklærer, at han mener at der er noget stort på vej, der kan sidestilles med overgangen fra sort/hvid tv til farvefjernsyn, så er det ikke nødvendigvis et realistisk billede af hvad direktørerne i Samsung har af forventning til det nye produkt... eller er det?Se teaseren herunder:Kilde: EVLeaks

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder