AfterDawn: Nyheder

"Steam Box"-æraen begynder med Piston til 7.200 kr.

Skrevet af Martin Graversen @ 12.3.2013 2:11

"Steam Box"-æraen begynder med Piston til 7.200 kr.

Den næste konsolgeneration er lige om hjørnet, men denne gang får de hård konkurrence fra pc-verdenen, da Valve vil flytte Steam over på dit tv. Den første officielle "Steam Box" aka. PC-i-en-konsol hedder Piston og kommer fra Xi3.
Steam har i længere tid været tilgængelig med Big Picture-tilstanden, som er designet til dagligstuens moderne alter og en tredjeparts controller. Vi har dog hørt rygter og udtalelser om en officiel såkaldt "Steam Box" fra Valve, men det kan tyde på de hellere bare vil samarbejde med andre producenter.

Valve fyrede fornyligt flere personer i deres relativt nye produktionsafdeling, så det kan være de helt har droppet planerne om at gå ind på hardwaremarkedet. Under alle omstændigheder, kommer den første autoriserede Steam Box fra Xi3, hvilket ikke kommer som nogen overraskelse, da de allerede præsenterede prototypen af Piston til CES tidligere på året.

Læs også: Valve bekræfter Linux på Steam BoxDen linux-baserede boks er udstyret med en 3,2 GHz quad-core processor fra AMD og et Radeon 7xxx-grafikkort med 384 kerner – der er sandsynligvis tale om en APU. Den kommer desuden med en HDMI-udgang, 12 samlede I/O-porte, her under otte USB-porte. Det bliver også muligt at opgradere de fleste komponenter, inklusiv bundkortet og hukommelsen.

Piston-boksen er ikke større end den kan ligge i ens hånd, men forudbestillingsprisen ligger også på ~7.200 kroner, hvilket er væsentligt mere end den forventede pris på PS4. Personligt havde jeg håbet på en fladere, men generelt større, mere kantet og billigere boks, da det ville passe bedre under mit tv.


Kilde: Ars Technica

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder