AfterDawn: Nyheder

Efterfølger til XCOM: Enemy Unknown er på vej (Opdateret)

Skrevet af Michael Larsen @ 24.3.2013 14:31

Efterfølger til XCOM: Enemy Unknown er på vej (Opdateret) Udvikleren af den fremragende XCOM titel, som udkom sidste år, har på PAX East messen via en teaser sekvens antydet, at der er en efterfølger på vej.
XCOM: Enemy Unknown var en reboot af den populære serie af titler, med et eminent gameplay, baseret på tur-baseret strategi. Udvikleren Firaxis var den helt rigtige udvikler til opgaven, da de er kendt for at stå bag Civilization-serien, der nok er blandt de mest kendte tur-baserede strategititler.

Under en panelsession ved PAX East messen, blev panelet "afbrudt" af en transmission fra "the council", som kunne fortælle, at der er en ny trussel på vej, så der er ingen tvivl om, at der er tale om noget XCOM-relateret. Men spørgsmålet er så, om det er en helt ny titel, eller om der blot er tale om en udvidelse til sidste års spil. Firaxis brugte dog vendingen "vores næste store projekt", så det tyder på, at der er en 2'er i støbeskeen.

Kotaku fangede et klip af sekvensen, den kan du se ved at klikke her.Opdateret kl. 15:50
Firaxis har netop annonceret en udgave af XCOM: Enemy Unknown til iOS. Spillet er optimeret til at køre på både iPad og iPhone, og det kommer med de samme features, som man kender fra PC versionen. Spørgsmålet er så, om det var denne version, som udvikleren teasede med en trailer tidligere, eller om der stadig er en 2'er på vej.


Kilde: Gamespot

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder