AfterDawn: Nyheder

AMD annoncerer Radeon Sky grafikkort til cloud-tjenester

Skrevet af Michael Larsen @ 27.3.2013 11:26

AMD annoncerer Radeon Sky grafikkort til cloud-tjenester AMD har annonceret en ny serie af grafikkort tiltænkt datacentre, som afvikler højkvalitets 3D grafik og streamer resultatet til mere almindelige enheder såsom TV'er, konsoller eller entry-level PC'er.
AMD har annonceret tre nye grafikkort i Radeon Sky serien med modelnavnene 900, 700 og 500. Radeon Sky 900 kommer med to Tahiti Pro GPU'er, som man normalt kan finde på Radeon HD 7950 kortet. 700 modellen er udstyret med en enkelt Tahiti Pro chip mens 500 modellen har en Pitcairn XT GPU, som man vil kunne finde på Radeon HD 7870.


Udover de allerede velkendte GCN-baserede grafikprocessorer er Radeon Sky kortene også understøttet af en ny RapidFire teknologi, som via en åben API giver mulighed for at simplificere hardwarestyringen, så kortene kan tweakes efter behov. RapidFire giver også mulighed for direkte tilgang til grafikkortenes ressourcer fra forskelligt virtualiseringssoftware såsom VMware og Citrix.Med Sonys opkøb af cloud-gaming tjenesten Gaikai, er det forventet, at behovet for cloud-orienteret grafikhardware vil blive udbredt, når PlayStation 4 konsollen bliver lanceret, så det er nok ikke så dumt et tiltage fra AMD's side.


Kilde: Videocardz.com

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder