AfterDawn: Nyheder

AMD fremviser et nyt referencedesign til Radeon HD 7990

Skrevet af Martin Graversen @ 27.3.2013 20:45

AMD fremviser et nyt referencedesign til Radeon HD 7990 Selv om AMD's eksisterende dobbelt-GPU topmodel, Radeon HD 7990, har været i handlen i omkring seks måneder, har de netop løftet sløret for et lovende nyt referencedesign.
Indtil nu, har grafikkortproducenter givet deres eget bud på Radeon HD 7990's udseende og kølerløsning. Det virker desuden lidt sært, at AMD først fremviser referencedesignet til det halvgamle grafikkort nu, men den nye kølerløsning med tre 90 mm blæsere, som skulle være hviskende stille, er måske ikke det eneste nye ved kortet.

Vi har allerede set AMD forlænge Radeon HD 7000-seriens levetid, ved at genudgive eksisterende kort med opgraderede chips. Vi har blandt andet taget et nærmere kig på den nye Tahiti LE-baserede HD 7870 PCS+ fra PowerColor. Den næste Radeon-generation, HD 8000, forventes først at udkomme i årets fjerdekvartal, så mon ikke de har planer om at opgradere flere af de eksisterende modeller.AMD har ikke bekræftet det, men ud fra de offentliggjorte billeder lader det til, at det nye Radeon HD 7990-design også byder på en chip-forbedring. Hvor de forrige modeller kørte med New Zealand-chips, går den nye HD 7990 eftersigende under navnet Malta internet i virksomheden. Kortet ser desuden mindre ud end de eksisterende HD 7990-modeller, og den har to i stedet for tre PCI-strømstik, hvilket kunne tyde på en mere strømbesparende GPU.


Kilde: TechPowerUp

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder