AfterDawn: Nyheder

Spotify har ikke nok i musik, de vil også tilbyde videostreaming

Skrevet af Martin Graversen @ 28.3.2013 19:46

Spotify har ikke nok i musik, de vil også tilbyde videostreaming

Den populære musikstreamingtjeneste Spotify vil ifølge to forskellige kilder, som er bekendte med virksomhedens planer, udvide deres sortiment til tv-serier og måske film.
Spotify har ikke ville kommentere på forretningsudvidelsen, men hvis rygterne taler sandt, vil de eftersigende satse på originale serier - som de selv producerer. Hvis kvaliteten af serierne skal op på samme niveau som HBO Nordics og Netflix' originale sortiment, vil det sandsynligvis kræve en større investering i den svenske streamingtjeneste.

Læs mere om: Spotify

Det er ellers kun et år siden, at Coca-Cola og Goldman Sachs investerede $100 millioner i Spotify, som i dag vurderes til at være $3 milliarder ~ 17,5 milliarder kroner værd.

Lysten til at satse på originalt videomateriale, kan sandsynligvis skyldes Spotifys knap så indbringende omsætning på musikstreaming. De havde nemlig håbet, at de ville blive så store, at de kunne presse musikstudiernes priser i bund, ligesom man så det med iTunes. På trods af, at Spotify dominerer markedet i visse lande, har de stadig mere brug for musikstudierne end omvendt.Læs mere om: Netflix

Netflix har sandsynligvis samme problem med tv-studierne, hvilket resulterede i overgangen til originale serier som Lillyhammer og House of Cards, som de nu selv ejer rettighederne til.

Det bliver spændende at se hvad svenskerne finder på, vi håber dog ikke, at en eventuel satsning på tv-serier tager fokus væk fra musikken.


Kilde: Business Insider

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder